Om engle og healing

 • Brug for engle?

 • Englehealing

 • Min oplevelse med engle

  Brug for engle?

  Til top

  Gang på gang er jeg kommet tilbage til hendelser i min barndom som har gjort mig meget ked af det. Efter at have fløjet i SAS i mange år og efter at have født mine børn oplevede jeg en frygtelig angst for at flyve (ikke særlig heldigt når man har flyvning som erhverv). For nylig har jeg fundet ud af at disse to ting hænger sammen.

  Jeg fik hjælp den gang til at komme over min angst for at flyve - som i bund og grund var angsten for at dø... Det drejede sig om at styre sine tanker - ikke lade angsten "få bestemme" - dette lykkedes ganske simpelt ved at jeg koncentrerede mig om min vejrtrækning... En anden metode jeg lærte var at "ta mig selv på skødet" som lille og trøste mig - det lykkedes ikke så godt men vejrtrækningen kunne jeg bruge.

  Efter at jeg for nyligt læste Diana Coopers bog "I lyset af engle" prøvede jeg en af hendes "Engleøvelser" for at heale sit indre barn. Pernille Kondo på Svanecentret har også gentagne gange sagt til mig at jeg skulle tage rigtig godt vare på mit indre barn - jeg fik det bare ikke til - ikke før jeg prøvede Coopers "engleøvelse".

  Jeg er glad for at have mødt mine engle...

  Englehealing

  Til top

  Hvis vi beder dem om det, er englene alltid glade for at hjælpe os med at heale vort indre barn.

  1. Giv dig tid til at løsne leddene i din krop og slap af.

  2. Træk vejret ned i maven på en behagelig måde, udvid den, og ånd langsomt ud. Gentag det flere gange, indtil du begynder at føle dig godt tilpas.

  3. Husk tilbage til den sidste gang du på en eller anden måde følte dig vred, såret eller negativ. Vær opmærksom på at en velafbalanceret og fornuftig voksen ikke har den slags følelser. Det er dit fastlåste barn, som har disse følelser. Fornem, hvor gammelt dit barn inden i dig er.

  4. Når du finder barnet, så trøst det og bed de healende engle om at heale det.

  5. Slap af og vær åben for det englene gør for at heale barnet.

  6. Når de bringer barnet tilbage, vil du lægge mærke til, hvor anderledes det ser ud og føles.

  7. Tak englene.

  8. Hold om og elsk dit indre barn.

  Min oplevelse med engle

  Til top

  For et par måneder siden tog jeg bogen "I lyset af engle" frem igen... Jeg havde købt den men syntes den var lidt for "meget". Efter et møde med Anette - på webkursus - talte vi kort sammen og hun sagde at hun var sikker på jeg kom fra Engleriget... Nåh - tænkte jeg Engleriget - tja... Bogen kom frem igen og jeg bestemte mig for at prøve Engleøvelsen Healing af dit indre barn.. Det gik sådan til:

  "Mit barn" blev ført afsted med englene og var væk - ja - jeg ved ikke akkurat hvor længe. Men når jeg kom tilbage - var det en glad pige som kom løbende med åbne arme og et stort smil... Det var en fantastisk oplevelse, som har gjort mig rigtig godt.

  Bogen er fuld af anvisninger på hvordan du kan komme i kontakt med dine engle og hvordan englene kan gøre dit liv lettere. Læs den....