Min Camino fra St.Jean Pied de Port til Santiago de Compostela.


I august 2004 lagde jeg ud på min første Camino. Det var sammen med min datter Pernille, og vi havde bestemt os for at gå fra Sarria til Santiago. En tur på ca. 110 kilometer.
100 kilometer skal gåes for at få en Compostallana - bevis på din pilgrimsfærd. Vi kom frem til Santiago - hvilken optur! Jeg tror ikke jeg har været så stolt i hele mit liv som da jeg så byskiltet med "Santiago" I MADE IT!! Jeg er bare for sej!

Porten...

I maj 2005 tog min kæreste Erik og jeg afsted for at cykle Caminoen delvis. Vi tog bussen på nogle strækninger men den sommer cyklede vi over 400 km. Det var hårdt og det var dejligt!


Men, men, når jeg mødte alle de herlige mennesker som havde gået "hele vejen" - ja så blev jeg så inspireret og jeg tog beslsutningen om at jeg VILLE gennemføre også en hel Camino - dvs. ca. 800 km.


Så i foråret 2006 begyndte jeg træningen til at kunne gå den lange vej. Sammen med en god veninde trænede jeg fra maj måned mindst en gang om ugen med at gå mellem 15 og 20 kilometer med oppakning , og i midten af juli startede vi med at gå mindst 10 km med fuld oppakning hver dag. Vi tog afsted til Spanien den 14. august - rigtigt godt forberedt.
Jeg lavede en blog under vandringen - du kan læse om det her:
Min Camino 2006
Skulle der være nogen derude som vil høre mere om min Camino holder jeg gerne et foredrag om min vandring...