Det alternative

Til Start
Ikonmaling.dk

 • Kost
 • Akupunktur
 • Selvudvikling
 • Ikonmaling
 • Kost

  Til top

  Allerede inden jeg blev opereret første gang - henvendte jeg mig til Horneman Thiilcke-klinikken. Her får man lagt en kostplan efter at have sendt et billede af sig selv. Torben Thielcke - som selv har været kræftpatient har klarsyn og sammen med sin kæreste Anne-Grethe har han sammensat et program som bygger på de syv balancer.

  En af de vigtigste balancer (nej de er alle lige vigtige) er + og - balancen. Ikke at forveksle med Vøldans balance. Vort blod og vor "personlighed" skal have forskellige poler. Hvis de har samme pol bliver der kortslutning og sygdom opstår. I mit tilfælde var både blod og "personlighed" minus. Ved første konsultation fik jeg en lang liste over fødevarer jeg så skulle spise - idet alt på jorden er enten plus eller minus - også grøntsager - kød - frugt- urter osv. Jeg begyndte på "kuren" faktisk lige inden min første operation - men kom helt igang efter den anden dvs. i midten af juli 2002. Jeg har været til konsultation nu 4 gange - jeg har taget et billede af mig selv som er sendt til klinikken før konsultationen - og ja - det er tydeligt også for os ikke clairvoyante at der er sket en stor bedring!! Jeg har det også meget bedre med mig selv og frem for alt sover jeg rigtig godt - det er for mig altafgørende!!

  Ganske kort kan jeg sige at jeg spiser mere frugt og grønt,efter de lister jeg har fået om hvad jeg må spise, drikker en hel del urtethe - som er specielt sat sammen til mig. Allerede fra juni 2002 gik jeg igang med ekstra tilskud som for tiden ser således ud:

  Morgen og aften:

  2 mikromin

  1Omnimin

  2 stk juice plus

  1 mega b

  2 Garcin

  1 symbioplex

  1 osforte

  1 hybenvital

  Dessuden tager jeg også 10 dråber Mucortoxin nr. 7, 15 dråber biostrath, 1 spksk. hørfrøolis (bvadr)

  Morgen og aften drikker jeg lunkent vand med citron og jeg drikker 3/4 liter urtethe om dagen skiftende mellem askeblade,kongelysblomst, kamille og lindeblomstthe.Jeg drikker også 1 glas ananassaft eller æblesaft og tomatjuice/rødbedejuice. Her skriver jeg så flot at "jeg tager" - må jeg lige have lov til at sige "skulle tage" for der er mange dage efterhånden hvor jeg slappeer af og ikke får taget det jeg skal . I begyndelsen havde jeg det sådan at jeg troede nærmest jeg skulle dø hvis jeg ikke gjorde det hele til punkt og prikke - nu er det hele meget mere afslappet - men jeg FORSØGER at gennemføre det hele.

  Læs mere på denne adresse: Horneman-Thielcke-klinikken

  Akupunktur

  Til top

  Jeg startet med akupunkturbehandling på Acteraklinikken i Hillerød lige efter jeg blev opereret første gang. Derefter gik jeg ca. en gang om ugen hvor indehaveren Astrid (som er sygeplejerske og akupunktør) behandlet mig ved både at styrke mit imunforsvar og satte nåle mod stress. Jeg havde det rigtig godt med det - jeg er sikker på at det hjalp mig til at komme helskindet igennem. Dette kan varmet anbefales. I november 02 trappet jeg ned til kun at gå en gang hver 14. dag og nu har jeg ikke været hos Astrid siden December. Men jeg overvejer om jeg ikke skulle få en handling måske en gang hver anden måned - det er jo altid godt at forebygge.


  6.oktober 2003
  Jeg har nu startet med akupunkturbehandlinger igen - forebyggende. Jeg har fået anbefalet Kirstine Munster. Hun er uddannet læge - er leder af smerteklinikken på Hillerød Sygehus og praktiserer altså også privat - hun er en kapasitet! Jeg er rigtig glad for at have gået igang med akupunktur igen - mærker ikke den store forskel - men er sikker på at det gør min krop! og jeg også efterhånden. Hun mente jeg kun skulle have behandling 1 gang om måneden som forebyggende - da jeg jo var så sund og rask. Kirstine udfører også pulsdiagnose hvor hun finder ud af hvordan de forskellige meridianer i kroppen fungerer - om der er blokeringer osv..
  Hendes praksis ligger i Hillerød.Maj 2006: Jeg har ikke været hos Kirstine i et helt år - hun mente jeg var så rask at det ikke var nødvendig. Det er jo super godt!!

  Selvudvikling

  Til top

  I August 2002 startet jeg i Svanecentret hos Pernille Kondo til Qi-gong og meditation. Det har været en helt speciel oplevelse for mig - tænk her var noget som hjalp mig med min angst.Jeg er helt klar over at mit sind har ændret sig fra august02 og til nu - mit sind er blevet helt lyst og der er ikke længre en knude i mit bryst ... af sorg.

  Det at jeg meldte mig til et Qi-gong-kursus har ført mange andre ting med sig. Jeg begyndte også at få Nordlysmassage hos Pernille Kondo og da hun selv underviser i teknikken tog jeg i foråret et begynderkursus i Nordlysmassage - som er en healingmassage og det var både spænnende og udviklende og lærerigt.

  Jeg er også med i en Retrætegruppe på Svanecentret - hvor vi mødes en gang om måneden. Foråret 2003 har vi fordybet os i "Nuets Kraft" af Eckhart Tolle. Her er oceaner at lære for alle os som er slaver af tanken - som kører afsted med en...

  Dette efterår (2003) starter vi samme gruppe at læse "Et kusus i Mirakler" - her har vi Erik Refner som "gæstelærer" - Vi glæder os...
  Maj 2006:I to år har jeg fulgt gruppen som har læst "A Course in Miracles" og i efteråret 2005 har jeg sammen med en god veninde startet vor egen lille læsekreds. Vi mødes den første torsdag i måneden. Læs mere på hjemmesiden.
  Klik her:Kursus i mirakler

  Ikonmaling

  Til top

  I september 2003 var jeg på kursus i ikonmaling på Nordlyscentret ved Silkeborg.Undervisningen var ved Søster Abraham - en dansk nonne som til daglig bor i Jerusalem.
  Søster Abraham er en stor personlighed med en enorm viden. Det var en oplevelse at lære hende en smule at kende.
  Hun skulle til København efter kurset - og jeg skulle jo samme vej så hun kørte med mig. Det blev for mig en uforglemmelig køretur - hun er så nem at snakke med og hvor lærte jeg meget på den tur....


  Jeg er nu gået igang med at male - flere timer hver dag faktisk. Og resultaterne bliver bedre og bedre - men det kræver øvelse og tålmodighed.
  Faktisk kan man vel også sammenligne det med meditation - det giver sådan en ro og fred at arbejde med ikoner... For ikke at tale om glæden!
  Maj 2006. Jeg har malet næsten daglig lige siden jeg skrev ovenstående.
  Jeg har været i Finland på et ophold på Nya Valamo klosteret i 2005.
  I 2008 var jeg på kursus hos Aidan Hart i Shrewsbury. Han er helt fantastisk - Europas bedste ikonmaler efter min mening. Kik ind på hans smukke hjemmeside: Aidans ikonside
  Ikonen her nedenfor er Kristus ikonen fra St. Katharina klostret på Sinai som er dateret år 400 .Ikonen er karakteristisk ved at Kristus her har øjne som er "noget asymmetriske et kikker mot himlen - opad det andet mod jorden - nedad" Det skulle jeg gerne få frem...

  Besøg min hjemmeside om ikonmaling: :Om ikonmaling